Hold/Events

DanseWorkshop-musicaldans
Djurs Sommerland 19. maj 2023
Drengegruppe info
Formålet med Drengegruppen er - at styrke den unges personlige og sociale kompetencer - at styrke den unges selvværd - at give udfordringer til krop og hoved, til individuel og social ansvarlighed - at skabe forståelse for basale værdier - at skabe kvalitet i oplevelser og samvær - at skabe et stærkt fællesskab Aldersgruppe fra 12-18 år Pris 300 kr. pr. halvår
Forfatterholdet - Word!
Nørklecafé
Padel
Pigegruppe info
Vores pigegrupper er et tilbud til 7.-8.-9. klasses piger. Måske er det noget for dig... Klik ind og læs mere. Pris 300 kr. pr. halvår
Powerboost matematik 2023
SkiTur til Østrig 2023
Spansk sprog og kultur 2022/23
Sports-hop
Stand up comedy skole
Street Food
Uge 26 - Krea, Sjov og Leg
I denne uge handler det om kreativitet, hvor vi udforsker ordet på alle måder. Vi skal b.la. være kreative med vores hænder, lege samarbejdslege, tænke kreativt og opfinde nye ting og meget mere. Der er ingen grænser for den kreative tænkning og udfoldelse i denne uge, og det bliver så hyggeligt. I må meget gerne medbringe ting som æggebakker, toiletruller, gammelt stof, porcelænskopper, bøtter, morgenmadspakker og andet I tænker vi kan bruge.
Uge 26 - Science Camp
En uge fyldt med sjove og spændende oplevelser, hvor du får et indblik i fysikken og kemiens verden på en sjov og spændende måde. Onsdag tager vi på tur til Danfoss Universe. Vi hygger os også med leg og boldspil udenfor, så der er lidt afveksling i løbet af ugen.
Uge 26 - Sommer Byfest i Stribklubben
Vi skal afholde byfest med popcorn, slush ice og forskellige boder og aktiviteter som vi i de første dage hjælper hinanden med at forberede. Det kan være dåsekast, fiskedam, danse scene. Vi skal have pustet hoppeborgen op og alt muligt andet sjovt. Derudover er der plads til en masse hygge og leg både i huset og i skoven. Vi håber på godt vejr så vi kan få gang i vandpistolerne m.m.
Uge 26 - Sommersjov i Skoven
Du vil komme til at opleve naturen helt tæt på. Vi fanger smådyr, krabber og rejer og vi går på jagt efter spiselige planter. Vi laver bål, snitter ting af træ, leger i skoven, bygger huler, klatrer i træer, bruger gps, udforsker livet i skoven og meget mere.
Uge 31 - Ferieklub i Nørre Aaby
Vi laver en sjov og hyggelig uge for dig. Der vil være forskellige aktiviteter i løbet af ugen - konkurrencer, kreativ værksted, sjove lege inde og ude samt meget andet - og selvfølgelig er der tid til bare at hænge ud og lege selv og med dine venner. Vi glæder os til at være sammen med dig.
Uge 31 - Koloni på Sild
Vi skal bo på øen Sild, som er Tysklands største ø i Nordsøen/Vadehavet. Vi låner et fritidshjem lige ned til havet. Stedet ligger i skønne omgivelser, hvor vi skal tilbringe mange sjove, hyggelige og spændende timer sammen. Der vil blive afholdt et informationsmøde, hvor de tilmeldte og deres forældre orienteres af de deltagende medarbejdere. Vi gør særligt opmærksom på, at det at deltage stiller krav til børnenes selvstændighed, evne til at acceptere regler og rammer for turen.
Uge 31 - Science Camp
Uge 31 - Sjov Festuge i Stribklubben
I uge 31 skal vi holde fest hver dag. Vi skal holde stor fødselsdag med boller, kage og fødselsdags sange. Vi holder påske med påskeæg jagt, laver påskepynt, æggeløb, leder efter påskeharen, gækkebreve konkurrence osv. Vi holder jul med æbleskiver, julepynt, går om juletræet, synger julesange, så husk nissehuen. Vi garantere for, at der kommer sne selvom det er sommer. Derudover så er der masser af tid til hygge og leg.
Ung-til-ung-formidlere
Unge Med Indflydelse 2022/2023
Vil du have medbestemmelse.....?
Young Yoga