10.eren i Middelfart

-  en del af Middelfart Ungdomsskole

Din vej fra 9.klasse til en ungdomsuddannelse.  Et år med fællesskaber, faglighed og oplevelser for livet.

Din vej til det gode valg

Med din personlige plan ”Vejen Frem” bliver du klar til at tage det næste skridt på din uddannelsesvej, uanset om du skal gymnasievejen, erhvervsuddannelsesvejen eller noget helt andet.
Vi hjælper dig på vej med individuel vejledning, brobygning, praktikker, besøg på ungdomsuddannelser, inspiration fra gæstelærere mv.

I 10'eren er der chancelighed

- vi lader ingen i stikken
Vi er et trygt sted med tætte relationer til både klassekammerater og lærere. Alle er en del af fællesskabet, og vi hjælper hinanden til, at alle trives.

Forældre inviteres til en ligeværdig og åben dialog om de unges skolegang og trivsel.

Oplevelser for livet

Sammen skal vi på en rejse i Europa, opleve Ungdomsskolens fantastiske musical, besøge spændende virksomheder, lave teambuilding, lære om at flytte hjemmefra og meget mere.

I kan tage på Walker festival sammen, bruge Ungdomshuset eller involvere jer i Ungdomsrådet.
Find dit mod frem og få oplevelser for livet.

Faglig fordybelse
– helhjertede dage

Helhjertede skoledage er oplevelsen af succes. Vi griber dig fagligt på dit niveau og arbejder frem mod, at du kan tage 10. klasse prøverne i dansk, matematik og engelsk samt tysk og fysik, hvis du ønsker dette. Samtidig skal du fordybe dig i et af linjefagene:

Global - for dig, der kan lide at være nysgerrig på, hvad der sker i verden omkring os. Det kan være om klima, politik, demokrati, fremmede kulturer, og hvad du ellers er optaget af.

Fit for Fight -  for dig, der vil udfordres både fysisk og mentalt med masser af sport, bevægelse og sundhed.

EUD10 - for dig, der vil følge forskellige erhvervsuddannelser, før du skal vælge. Sammen med dit EUD-hold kommer du afsted i én uge af gangen.

Ud over linjefag skal du vælge mellem 2-4 valgfag:

• Fysik
  • Tysk
  • Tankesport
  • Madværksted
  • Krea
  • Boldspil

Fra Middelfartbarn til Verdensborger

10'eren arbejder med visionen Fra Middelfartbarn til Verdensborger.

En verdensborger forståes som et menneske der er livsdueligt, som kan tage ansvar og bidrage til at løse problemer. Et menneske der forstår både sin egen og andres historie og kultur og forstår, hvordan al ting er forbundet lokalt, nationalt og globalt.

Visionsarbejdet har sit udgangspunkt i de 17 verdensmål.

Læs om visionen herFra Middelfartbarn til Verdensborger

Senest opdateret 16.06.2022 15:53 af LKH